Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Noen av de mest populære antrekkene for tiden er disse lekre blondekjolene. Bruker du sort undertøy eller body og/eller en jakke over, så kan du gjerne bruke disse også når du skal en tur på byen eller på fest. Har du lagt planer om en hyggelig Frekkestund hjemme, så er de også midt i blinken. Hot så det holder og midt i blinken i forhold til årets motetrender.

Du finner produktlinker under bildene, klikk på disse, så kan du se mer informasjon i nettbutikken. Alle kjolene finnes i mange størrelser, noen helt opp til 6X. Du kan også se bilder av antrekkene fra en annen vinkel.
Bilde Polkadot Minikjole

PRODUKTLINK:

Polkadot Minikjole

PRODUKTLINK:

Noir Blondekjole


Foto Off Shoulder Kjole

PRODUKTLINK:

Lang Off Shoulder KjoleFoto Brodert Wetlook kjole

PRODUKTLINK:

Brodert Wetlook kjole

PRODUKTLINK:

Amazing Dress
PRODUKTLINK:

Noir Stripete Kjole


PRODUKTLINK:

Sort og Burgunder Kjole

PRODUKTLINK:

Noir Black Lace DressPRODUKTLINK:

Blondekjole Sort

PRODUKTLINK:

Noir Lace Dress


NB! Har du sjekket alle tilbudene våre? Vi har hatt stor opprydning på lageret og selger ut diverse varer ekstra billig. Se her: OUTLET.


Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER


På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:
#trender #trendy #damemote #mote #in #gottahave #kjole #blondekjole #kjoler #moderne #2020 #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap