Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

I et land som Norge, med så 'mye vær', er det mange gode anledninger til å bruke strømpebukser. Vi har stort utvalg (noen vanlige med mønster, men sånne kan man jo få kjøpt mange steder) og mange av den mer morsomme og Frekke typen, med praktiske åpninger. Bruker du dem under en kjole eller et skjørt, så er de jo tilsynelatende ganske uskyldige... ikke sant? Du må bare holde orden på skjørtekanten.... og kanskje løfte bittelitt på den en gang i blant? Opp til deg selvfølgelig, men at dagen/kvelden får et ekstra Frekt preg over seg når du bruker disse, det er helt sikkert.

NB! Husk at du tar på deg strømpebuksen først og trusen utenpå. Praktisk når du skal på toalettet, og selvfølgelig veldig kjekt hvis partneren din skal 'sjekke forholdene'.

Her ser du flere av våre bestselgere, du kan klikke på bildene så finner du mer informasjon. Noen finnes i flere farger og mange finnes i både standard og queen size:Dette var 13 av de mest populære i denne kategorien. Vil du se enda flere, da kan du klikke på denne linken: Strømper - der finner du hele utvalget vårt, også av vanlige strømper, wetlook strømper, knestrømper og sokker. Vi har noe for en hver smak.

Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#strømper #strømpebukse #fransk #åpning #lillefrekke#strømpebukser #frekkmote #strømper #stockings #pantyhose #mote #damemote #nylonstrømper #nettingstrømper #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap