Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

I år er en av de største trendene i motebildet jumpsuits, et deilig alt-i-ett plagg som du raskt kommer til å elske. En jumpsuit er et behagelig og ettersittende plagg som er fasongsydd er godt egnet til bruk enten du skal chille eller feste, det handler bare om tilbehøret du velger. Og nei, du må ikke på noen måte forveksle en jumpsuit med one-piece! En jumpsuit er elegant og lekker i tillegg til å være behagelig og komfortabel å gå med. Det blir raskt ditt favorittplagg.

I dette blogginnlegget ser du noen av våre populære jumpsuits og rompers (som en jumpsuit men kortere, altså omtrent som en shorts og skjorte i ett plagg, men begrepene går litt omhverandre.)

Like under bildene har vi lagt produktlinker og når du klikker på disse kan du se tilgjengelige størrelser og finne annen informasjon.

PRODUKTLINK:

Rød Lycra RomperPRODUKTLINK:

Blonde JumpsuitPRODUKTLINK:

Lycra Jumpsuit
PRODUKTLINK:

Lycra Jumpsuit


PRODUKTLINK:

Dotted Lace RomperPRODUKTLINK:

Jumpsuit med Frynser
PRODUKTLINK:

Wetlook og Chiffon Jumpsuit

PRODUKTLINK:

Lakk Jumpsuit

PRODUKTLINK:

Lakk Jumpsuit KjettingPRODUKTLINK:

Noir Wetlook JumpsuitHer er link til hele salget: OUTLET


Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER


På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:
#romper #jumpsuit #playsuit #mote #damemote #fashion #trender #trendy #moderne #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap