Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

21. januar er den "internasjonale" klemmedagen. I år så bør vel dette stort sett foregå i cyber, i hvert fall hvis du vil klemme noen utenfor husstanden, men det er jo hyggelig å få en cyber-oppmerksomhet også, så klem til. Gled noen med en virituell klem idag.

"National Hug Day" eller "National Hugging Day" ble grunnlagt 21. januar 1986 i Caro, Michigan og har spredd seg til mange land rundt i verden.

Vi har tidligere publisert en oversikt over andre merkedager vi mener passer for Frekkinger, du finner disse her: MERKEDAGER VI KAN FREKKE LITT EKSTRA

Vi har forresten fått mange nye antrekk ut på nett, Du ser noen av dem her. Klikk på produktlinkene hvis du vil vite mer om tilgjengelige størrelser osv.


Obsessive - Silveria Set

PRODUKTLINK:

Obsessive - Silveria SetPS! Her finner du alle våre tilbud:  OUTLET
 

På utkikk etter klær? Husk at du kan bruke FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:


#merkedager #fun #klem #hug #hugafriend #klemmedagen #lillefrekkeFacebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap