Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Spesielt for småbarnsfamilier eller andre som lever veldig hektiske liv, med minuttlogistikk og utmattende tilværelse, så kan morgensex være det som skal til for at dere beholder intimiteten. Om kvelden er nemlig mange fullstendig utslitt etter alle dagens aktiviteter, og vi synker ned i sofakroken... før vi stabber oss  inn mot sengen mens øynene glipper. Da er det mange som ikke orker tanken på sex, men som lengter mer etter hodeputa enn en aktiv og energisk runde i sengen. Løsningen er enkel, nemlig morgensex. Det krever selvfølgelig at dere har beregnet tid til en erotisk stund, men hallo, sett vekkeklokken på litt før dere egentlig skal stå opp. Det er ikke verre enn det. Og hva er vel bedre enn å starte dagen med en heftig orgasme eller to? Humøret blir bedre, smilet mykere og stemningen dere i mellom god. Dessuten er det jo synd om man ikke kan nyte morgenbrødet som forhåpentligvis allerede er 'på bordet'.

Nå tenker du kanskje noe ala: 'Hjelp, dårlig ånde...' eller 'Oh, jeg må på do først...' 'Oi, hva med kaffekoppen?' Javel? Så 'løp' på do og skynd deg tilbake til sengen. Kaffen smaker garantert enda bedre etter sex.

Legg en plan sammen med partneren din. Dere kan f.eks. avtale å vekke hverandre med oralsex? Eller ta morgendusjen sammen? Det er mange muligheter.

Gjør det til en vane, vi garanterer humøret, nærheten og intimiteten i forholdet styrkes og gjør dere begge bedre rustet til å takle livets utfordring.

Ta forresten gjerne en kikk på noen typiske leketøy for par, kanskje du finner noe spennende dere kan bruke til morgenkosen. Klikk HER.

Og damer, hvis dere våkner alene, så gjør det gjerne med denne vibratoren som faktisk også er en vekkeklokke, du stiller den inn til ønsket tidspunkt og våkner av deilige vibrasjoner. Bedre enn dette kan det vel ikke bli? Klikk på bildet og les mer:#erotikk #sex #samliv #morgensex #lillefrekke Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap