Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Rett som det er dukker det opp nye sexleketøy i nettbutikken. Vi legger ikke alltid disse på forsiden, så her er en liten oppdatering på noen av nyhetene du nå kan finne.

Klikk på bildene, da finner du mer informasjon.

Fra Big Teaze Toys har det kommet fire nye freshe rabbitvibratorer i serien Lovebuddies. De har to motorer, 10 vibrasjonsvalg, er vanntette og oppladbare. Klikk på bildet og se alle og les flere detaljer:


Diogol (produsenten av bling-pluggene) har også mange andre produkter. Nå finner du både cockpin, vibrerende plugger og andre frekke saker i nettbutikken vår. Dessuten har utvalget av de populære pluggene med swarovskistener blitt enda større. Klikk på bildet og se alle produktene vi har fra Diogol.Fra Sportsheets, som er kjent for god kvalitet på restrain-utstyr, har det kommet flere nyheter. Du kan klikke på bildet og se utvalget vi har fra dem:
 

Rock's Off har også kommet med flere ivrige og spennende nyheter, du finner hele oversikten over utvalget fra denne produsenten når du klikker på bildet:

Og så bør du ta en kikk på serien Maze, det er mange tøffe design i lær, som Frekker opp antrekket ditt:


Fleshlight har lansert mange nye modeller og det samme har Hustler. Klikk inn og se!


PS! Vi har selvfølgelig også Womanizer Pro, til en god pris.#nyheter #leketøy #sexleketøy #vibrator #masturbator #butplugg #parleker #analleker #vibrerende #dildo #fleshlight #womanizer #hustler #sportsheet #maze #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap