Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Kjøp den nå, boken SEX GODE GRUNNER, som i disse dager slippes. Dette er boken som alle, uavhengig av kunnskap og erfaringer, vil ha nytte av. Man kan si at den starter der andre lignende bøker slutter. Den er lettlest men allikevel med god dybde i de ulike temaene som blir berørt. (Se innholdsfortegnelse lenger ned.)

* Ta steget fra god til fantastisk sex!
* Lær effektive verktøy du kan bruke i praksis
* Nyt sex på nye måter
* Få mer og bedre sex
* Få bedre selvtillit og unike ferdigheter i senga

Denne boken vil altså gi deg informasjon om nye teknikker som VIRKER. Du blir kjent med NYE sensitive punkter i kroppen og får INSPIRASJON til mange nye og gode opplevelser. Les hvordan du kan BRYTE gamle mønstre og avlive myter. Boken vil rett og slett BERIKE ditt liv og gi deg et bedre SEXLIV!

I dagens God Morgen Norge sending kunne du se en av forfatterene, Dag Eian, snakke litt om boken. Han fortalte også at han selv tidligere hadde vært 'mislykket i senga', men at han nå 'får veldig gode tilbakemeldinger fra partnere' og faktisk så underviser han nå på kurs og bidrar til å gi andre et bedre sexliv. Det handler om å tørre, om å kommunisere og ikke minst få forståelse for hvordan vi mennesker fungerer. Vi hos LilleFrekke er veldig glade for å ha fått lov til å bidra som gjesteskribent og har levert et kapittel til boken.

Nedenfor finner du link til TV2 og kan se innslaget fra God Morgen Norge. Klikk på bildet:Nå tenker du kanskje at du tross alt har levd noen år og kan og vet nok om sex? Det er jo flott det, å ha erfaring, men husk at man aldri blir utlært om et tema, og at hvis man er nysgjerrig og søker kunnskap, så vil man tilegne seg ny lærdom. Dette gjelder alle områder, også erotikk. Og hvem ønsker ikke å få oppleve mye fantastisk sex?

Vi anbefaler absolutt at du kjøper boken (og det hadde vi gjort også om vi ikke hadde bidratt som skribent.) Vi anbefaler også at du går på kurs hos Lillian og Dag, du finner mer informasjon om kurstilbudet deres på nettsiden: AvansertSeksualitet - det er planlagt en kurshelg til i år. Dette er investeringer både du og partner(e) vil få stor glede av. For noen år siden deltok vi selv på en slik kurshelg. Forventningene var ikke skyhøye, fordi vi tenkte at vi jo visste mye og tross alt jobbet 'i bransjen,' men vi ble veldig positivt overrasket. At det var SÅ mye vi ikke ante om erotikk, ja det var veldig overraskende!

Så, hiv deg rundt, kjøp boken og gled deg selv og andre med et beriket sexliv.


#sexgodegrunner #bok #boklansering #sexbok #erotikk #godmorgennorge #tv2 #gmn #dageian #lillianrydning #avansertseksualitet #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap