Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

I forrige uke var det stor lanseringsfest for den nye boken 'SEX Gode Grunner', skrevet av Lillian Rydning og Dag Eian. Lillian og Dag har i mange år holdt kurs i mannlig og kvinnelig seksualitet og nå har de altså gitt ut denne boken, stappfull av tipsene du garantert vil ha glede av, uansett erfaringsnivå. Her får du praktiske

SjefsFrekka hos LilleFrekke har bidratt med et kapittel i boken og vi er kjempeglade for å få lov til å Frekke opp landet også på denne måten, så tusen takk til forfatterene og Frisk forlag.

Lanseringsfesten var på Kulturhuset i Oslo og det kom mange glade, spente og nysgjerrige Frekkinger på besøk. (Lokalet ble helt fullt.)

Vi var selvføgelig på plass og hadde med oss premier til forskjellige konkurranser, diverse give-aways og selvfølgelig et lite utvalg av Frekkesaker man kunne kjøpe der og da.

Her er noen bilder fra arrangementet. Du kan klikke på hvilket som helst av disse hvis du vil vite mer om boken, linken fører nemlig til den i vår nettbutikk.


Denne boken er forresten en fantastisk gave, enten til deg selv eller noen du vil glede med mer spennende erotisk inspirasjon og kunnskap. Vi kan egentlig si at boken starter der mange andre bøker i denne sjangeren slutter. Den er lett og forstå og skrevet på en måte som gjør at vi alle vil ha utbytte av den.

Og ja, vi håper den havner under mange juletrær i år.


#lanseringsfest #boklansering #erotikk#seksualitet #sex #bok #sexgodegrunner #friskforlag #lillianrydning #dageian #oslo #kulturhuset #avansertseksualitet #lillefrekke #samliv #parforhold
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap