Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Når du vil gi bort en ekstra Frekk og spennende gave til jul i år, så er gavesettene nedenfor et veldig godt alternativ. Her er det nemlig esker stappfulle med løfter om pirrende og sitrende opplevelser, og hva er vel bedre å både gi og få, enn nettopp det? Vi har alltid, og kommer nok alltid, til å mene at gode opplevelser er den aller beste gaven man kan gi sin partner. Det å skape gode minner sammen, det styrker forholdet. Og nye Frekke opplevelser sammen, vel, de kommer jo helt på topp av listen!

Du kan klikke på bildene så finner du mer informasjon om innholdet i disse spennende gaveeskene.


Vi har også noen kjempespennende overraskelsesesker, med innhold tilpasset enten par, leketøy for ham eller leketøy for henne. Disse er jo supre gaver også til en selv, du vet nemlig ikke hva som er i boksen, bortsett fra at innholdet har en vesentlig høyere pris hvis du kjøper det hver for seg. Her gjør du altså et skikkelig FrekkeKupp! Klikk på bildet til den boksen du er interessert i og les mer om hva du vil få levert. (Disse eskene hadde vi forresten med som premier på boklanseringen av den nye boken Sex Gode Grunner og vinnerene var VELDIG fornøyde med innholdet.)Har du enda Frekkere planer, så kan gaveesken 'I play like Grey' fra Fifty Shades of Grey være et godt alternativ. I den finner du mengder med leketøy fra den originale Fifty Shades leketøyskolleksjonen. Også i denne esken er prisen på lekene mye høyere når du kjøper dem separat. Klikk på bildet og les mer om innholdet:

Fifty Shades har forresten flere gavesett, her er de:

Fra bok/film nr 2, Darker Desire Advanded Couple Kit:

 


Vi har også noen morsomme julepakker fra Bodywand. Disse inneholder helt passe småsaker for å sikre ekstra god julestemning. Du får både noe å ha på deg og noe du kan bruke. Klikk på bildet og se de to forskjellige pakkene:
Håper du fikk litt inspirasjon til ekstra spennende gaver i år? Vi kommer selvfølgelig til å komme med mange flere forslag i tiden fremover, så følg med videre.

Ha en glad førjulstid og husk sette av tid til å kose deg masse!#frekkjul #erotikk #spenning #gaveesker #surprise #spennende #julegave #gaveide #lillefrekke

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap