Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Er du en av mange Fifty Shades fan? Da kan vi glede deg med at alle leketøyene til bok nr 3 om Mr. Grey og Anastasia nå er lansert!

Den nye serien med lekesaker heter Freed og for denne serien er det lagt stor vekt på designet, som er noe mer romantisk enn for de tidligere seriene. (Fokus på ytelse og brukervennlighet er som før en selvfølge.) Fargene som er valgt er gull og lilla, og de ser fristende og lekre ut.

Klikk på bildet så ser du alle nyhetene, utviklet og designet i samarbeid med forfatteren av de populære bøkene, E. L. James.Perfekte valg for alle som har lyst til å piffe opp samlivet litt ekstra!

En annen god investering for sexlivet er den nye boken: Sex Gode Grunner - en unik guide til lyst og nytelse. Boken er skrevet av psykolog Lillian Rydning og sosialcoach Dag Eian (også kjent som Multiorgasmemannen) som begge har mye kunnskap og bidra med, på en usedvanlig lettlest og praktisk måte. Vi har også bidratt med et kapittel i boken. Du bør klikke på bildet nedenfor og lese mer om den!
#fiftyshades #mrgrey #anastasia #freed #eljames #collection #erotikk #samliv #sex #parforhold #leketøy #sexleketøy #sexgodegrunner #bok #inspirasjon #lillefrekke


Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap