Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

En ganske så vanlig fetish er forkjærlighet for føtter. Så vidt vi vet er dette stort sett en greie for menn, vi har nemlig aldri hørt om en dame som liker manneføtter. (Hvis du eller noen du kjenner synes manneføtter er supersexy, gi oss gjerne en tilbakemelding så vi kan rette opp evnt. feilinformasjon.)
Men tilbake til føtter. Kvinneføtter som får menn til å tenne. Vi har nemlig fått på plass to helt nye produkter som er spesielt laget for akkurat deg som liker å massere og kose med føtter. Det ene er en skrubbekrem som gjør føttene myke og deilige, det andre en lotion du kan bruke når du masserer og kjæler med tær og føtter.  Begge dufter behagelig av frisk peppermynte og pleier huden slik at den føles myk og deilig glatt.

Ta gjerne en kikk på utvalget vårt av strømper også, det er mange som synes det er deilig å ta på nylon... og vi har MANGE lekre strømper, både nylon, netting, wetlook og lakk.
Klikk her: STRØMPER

De nye produktene egner seg selvfølgelig også for alle som har lyst til å gi føttene litt ekstra god pleie uten at man har erotiske baktanker. Å sette av tid til fotpleie er alltid å anbefale nå før sommerferien, når vi forhåpentligvis kommer til å løpe rundt i gresset med bare føtter. 

Klikk på bildet ovenfor så finner du begge nyhetene.


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (du forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside. 

Følg oss på Instagram og Facebook, søk på LilleFrekke. Vi er også på SnapChat og der kan du følge oss uten at naboen vet det:

#fotfetish #fotmassasje #føtter #tær #kinky #fetish #fotfetisj #fetisj #lillefrekke #erotikk
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap