Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

..og da er det jo ikke vanskelig å vite hva du skal bruke kvelden til.

Vi forslår kreative og yoga-inspirerte sexsstillinger, i minst en time, med kondom!

 

Kondomen, den hører med i dag fordi det er Sex-Hour-dagen, og her er mer info om hva dette egentlig går ut på, hentet fra et av deres tidligere FB arrangement:

'Sex Hour er en symbolsk markering for å oppfordre folk til å bruke kondom og ha sikker sex. Alle med tilgang til en kondom har sjansen til å bidra, enten sammen med partneren eller på egen hånd. Kampanjen er et nasjonalt og visuelt uttrykk for å stå sammen for sikker sex.'

Sex-Hour er fra kl 20.30-21.30, 21. juni. Og som du så, 21. juni er også den internasjonale yoga-dagen OG sommersolhverv... så nå er det mange grunner til å Frekke ekstra.


Kondomer har vi selvfølgelig, disse finner du her: Kondomer

Ta også gjerne en kikk på husker og sexmøbler som gir mulighet for mange morsomme stillinger, det finner du her: Sexmøbler & Husker

Har du ingen å ha sex med, så sett av tiden til å kose deg for deg selv, og gjør det gjerne på et sted/i en stilling du ikke pleier. Da blir det litt ekstra merkedagsfeiring ut av det.

Vi ønsker deg en flott Sex-Hour-DAG!

 

Lyst til å se flere morsomme merkedager? Klikk her: Merkedager du kan Frekke litt ekstra

 
PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.)

Følg oss på Instagram og Facebook, søk på LilleFrekke. Vi er også på SnapChat og der kan du følge oss uten at naboen vet det:
#sexhour #yogasex #yoga #sommersolverv #kondom #sikkersex #merkedager #erotikk #sex #lillefrekke

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap