Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi har flere sett med Frekkesaker som passer godt i presang (ikke til svigermor eller bestemor, kanskje), men til en partner du har lyst til å dele nye opplevelser sammen med. Vi vil forresten anbefale at disse gavene pakkes opp litt før eller etter familiestunden rundt juletreet... og ja, du skjønner nok poenget. Det er også en stor fordel at dere på forhånd har snakket sammen om at dere har lyst til å teste ut ting i denne sjangeren, da blir det nemlig kule og spennende gaver dere begge vil kunne få mye glede av.  

Klikk på bildene når du vil vite mer om innhold og pris:Ta også gjerne en kikk på disse kategoriene, hvor du finner mange flere Frekke leketøy og tilbehør:

Blindfold & Masker

Håndjern, Halsbånd mm

Pisker & Pads

Strap-On

Husker & Møbler

FjærlekPS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe: LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 

Følg oss også på Instagram og på SnapChat  (der kan du følge oss uten at naboen vet det):#frekke #gavetips #erotikk #fiftyshades #restrain #bdsm #spanking #bondage #kinky #lillefrekke #frekkjul
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap

 

< /body>