Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

.. så er dette en utrolig smart innretning! Se bare på disse tilbakemeldingene vi har fått fra kunder nå nylig: "Hei lakenet funker virkelig bra, vi er kjempe fornøyd med det" og "Nå har vi virkelig testa det hehe, og ingenting går gjennom det lakenet!"

Hvis du er en av de som synes det er stress å bytte på senga, rigge til med hånkler osv., vel, da er dette superpleddet absolutt å anbefale. Den ene siden er utrolig myk og deilig mot huden, den andre blankere og kjennes glatt mot kroppen. Lakenet/pleddet suger til seg all fuktighet og du kan selvfølgelig vaske det i maskinen. Du kan også bruke det til å dekke til sofa eller andre steder hvor du vil unngå sjenerende flekker.

Klikk på bildet og les mer:


Fra samme produsent har vi også flere smarte innretninger som er perfekt for deg som har ryggsmerter, belastningsskader o.l. Disse avlaster og støtter og gjør at dere kan holde på lengre i kreative stillinger. Klikk på bildet og se flere produkter:Vil du ha tips til Frekke sett med leketøy, ta en kikk her: De Skikkelig Frekke Lekesakene

For inspirasjon til ekstra god stemning, klikk inn her: Lekkert undertøy som leveres i gaveesker

Eller om du har litt Frekkere smak: Når det er lakk som teller

Husk å delta på vår adventskonkurranse på Facebook. Vi trekker en vinner pr dag. Du kan lese mer her: LilleFrekke Adventskonkurranse 2018

PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 

Følg oss også på Instagram og på SnapChat  (der kan du følge oss uten at naboen vet det):

#fascinator #laken #pledd #superpledd #erotikk #tørtisenga #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap