Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Det finnes en mengde forskjellige produsenter av leketøy i markedet. Noen merkenavn er godt etablert og selges i årevis, mens andre har kortere salgsperioder. Her vil vi presentere en av våre kunders favroitter, nemlig bSwish.

bSwish er en av 'veteranene' i markedet. De har et bredt spekter av leketøy, kule trendfarger og innovative design, dessuten er de prisgunstige. Vi har solgt bSwish produkter siden LilleFrekke ble etablert for 9 år siden, og har fått mange gode tilbakemeldinger fra kunder.

Klikk på logoen nedenfor, så finner du oversikt over hele spekteret med produkter. Du finner mange Frekkesaker til mann, til kvinne og til parlek.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 

 

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:#erotikk #leketøy #sexleketøy #bswish #lillefrekke #vibrator
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap