Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Glad i pupper? Glad i å gi dem oppmerksomhet? Glad i at puppene får oppmerksomhet? 

Noen elsker at brystvorter stimuleres, noen ønsker litt røff behandling av puppene, mens andre er hypersensitive og 'holder ikke ut' at puppene får særlig fysisk oppmerksomhet. De fleste menn har også veldig følsomme brystvorter og får ekstra tenning når man leker med dem. Man kan kile, kysse, klype, nappe, småbite, vri og klemme på dem, eller du kan teste ut noen av leketøyene som er laget spesielt for pupper.

Vi har nemlig mange forskjellige spennende saker, som er beregnet nettopp til pirring av brystvorter og du bør ta en kikk og teste ut hvilke ulike følelser de forskjellige gir. Noen vibrerer, noen har vakuum, noen er tunge, noen er lette, noen kan strammes og noen har bling. Det finnes også puppemassasjeinnretninger. Det er mange muligheter.

Klikk på bildene når du vil vite mer:


Vil du se enda flere varianter kan du klikke her: EKSTRA FREKTPå utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.

PS! Få med deg alle våre blogginnlegg!

Disse samler vi i en egen Facebookgruppe 
LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:


#erotikk #pupper #boobs #nipple #clamps #brystvorteklyper #lillefrekke

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap