Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Damer over hele verden er godt kjent med Satisfyer produktene allerede, men nå har vi også fått en rekke flotte produkter til gutta. Du finner mastrubator med utskiftsbare hylser (og mange forskjellige spennende tilbehørs hylser), masturbator med og uten varme, en spesiell parleke, glidemiddel av forskjellig type, vedlikeholdspulver og rensespray, i tillegg til div. analleketøy.

Klikk på dette bildet og se hele utvalget fra Satisfyer, som er på nett akkurat nå. (Det kommer snart enda flere produkter.)


Ta gjerne en kikk på resten av utvalget av erotiske produkter, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg!

Disse samler vi i en egen Facebookgruppe 
LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:


#satisfyer #masturbator #satisfyerformen #erotikk #leketøy #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap