Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Et spørsmål som ble sendt til svarpanelet vi hadde for noen år siden, besvaret av vår samarbeidspartner AvansertSeksualitet.


Heisan Voksenlekpanel

Hvorfor får menn harding om morran?

Klem fra

Sigrid

 

Hei Sigrid!

Menn får ereksjon som del av sin søvnsyklus. Det er nemlig ikke bare seksuell opphisselse og stimulering som kan gi ereksjon, men også dyp avslapning som den vi ser under blant annet REM søvn. Man går inn og ut av REM søvn ca hvert 90. minutt, men syklusen går raskere og raskere jo lenger man har sovet.

Pga at man har mer av denne typen søvn etter 7-8 timers søvn, har man også større sannsynlighet for å våkne på et tidspunkt der ereksjonen er hard. Morgenbrød har altså ingenting med det at det er tidlig morgen å gjøre, men er rett og slett et naturlig produkt av søvnsyklusen.

Denne prosessen med nattlige ereksjoner er med på å holde penis frisk og velfungerende. Å våkne med morrabrød er derimot ikke ensbetydende med at han nødvendigvis har seksuell lyst, selv om han selvsagt kan få det hvis forholdene ellers ligger til rette. Menn med ereksjonsvansker kan ha god nytte av å prøve å utnytte denne morgenereksjonen til seksuelle formål, siden den gjerne er litt mer stabil og hard enn andre ereksjoner. 

Siden REM søvn ofte medfører seg drømmer er det heller ingen grunn til bekymring om man våkner opp fra en snodig drøm med ereksjon - det betyr ikke at man nødvendigvis ble tent av innholdet i drømmen! Man våkner også gjerne lettere opp etter perioder med REM søvn, og det er enda en grunn til at man ofte finner penis hard om morgenen.

 

Mvh
avansertseksualitet.no


Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:#erotikk #ereksjon #morgenbrød #morrabrød #kropp #helse #lillefrekke #avansertseksualitet

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap