Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

En av våre populære serier med leketøy kommer fra FeelzToys. De er trendy, kule, spennende og skikkelig spreke! Ja, og så er de prisgunstige. Det er jo viktig at man får god valuta for pengene når man kjøper leketøy. De er selvfølgelig også laget av 100% helsevennlige materialer, så du kan hygge deg med disse uten risiko.

Vi leverte forresten nylig et sett med vaginalevekter til Universitetssykehuset i Akershus, avd. gynekologi. De har gitt oss denne tilbakemeldinger: "Vaginalvektene er blitt til stor interesse hos både ansatte og pasienter. Både sykepleiere og leger mener at disse vaginalvektene er enkle, brukervennlige og gode. Noe som gjør det enkelt for oss å anbefale disse til våre pasienter." Så hvis du vet at du bør trene knipemuskelen, ta en titt på dette settet fra FeelzToys. Er du flink til å trene kan du unngå urinlekkasjer når du blir 'godt voksen' og så gir sterke vaginamuskler også sterkere orgasmer.

FeelzToys har også en rekke andre produkter, for henne, for ham og for par. Nedenfor ser du et par av de nyeste. Klikk på et av bildene så finner du hele utvalget.Ta gjerne også en kikk på andre leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER


På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss:PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene: 
Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:Vi har også nylig registrert oss på MeWe - som er ganske likt Facebook, men hvor reglene ikke er like strenge. Klikk inn og følg oss:


#erotiske #produkter #leketøy #feelztoys #sexleketøy #erotikk #parleker #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap