Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Da Satisfyer lanserte sin nye One Night Stand, så ble vi veldig nysgjerrige på om denne lille saken virkelig kunne levere det produsenten lovet i sin produktomtale. Vi sendte derfor One Night Stand på test hos to forskjellige damer, og du bør definitivt lese deres vurderinger!
Fra dame 48 år, singel:

Den virket veldig enkel og ved første øyekast tenkte jeg at den ikke ville holde for meg.

Det var litt kronglete å skru den på første gangen, men når den først var igang, så sjekket jeg de forskjellige gradene med vibrering.  Den har 4 varianter, noe jeg likte veldig godt sammenliknet med mange andre som jeg synes har for mange, da tar det tid å finne tilbake til den man liker best.  (Noe som kan være frustrerende.)

Det skulle vise seg at dette ble favorittleketøyet mitt!  De 30 mininuttene ble til mange gode stunder. Den hadde en god vibrering på de raskeste vibrasjonsprogrammene, og det at hullet var litt større enn de «vanlig» leketøyene med slik tut var også veldig positivt.  Når man først hadde fått en orgasme var de to nederste hastighetene gode for å holde på nytelsen. Denne hadde en god strøm i vibreringene, men den hadde også en slags dunking mot klitoris som piffet vibrering opp.  Samtidig var den stillegående.

Liten og nett å ha med seg i veska.  Enkel å styre, stoppe og starte.  En liten sak med mye glede.  Jeg savner den alt.  Den virket for meg bedre enn min Lelo Sona.

Og nå skal jeg bestille 2 med det samme, så jeg har dem klare til bruk.Fra dame 31, gift:

Jeg pleier alltid å si at fungerer et leketøy på meg så fungerer det på alle. Grunnen er orgasmer som sitter langt inne både med og uten partner. Jeg har prøvd liknende leketøy tidligere som ikke har fungert, men man skal aldri gi opp! Og jeg ble ikke skuffet

I motsetning til annet leketøy jeg har så er denne i hardplast, noe som var uvandt, men rundt tuten er det en myk silikonring som føles behagelig når den er i bruk.

Satisfyer one night stand er enkel å bruke, man drar bare ut plaststripen så batteriet får kontakt, deretter trykker man på knappen i 2 sekunder og vibreringene starter.

Først sjekket jeg de 4 innstillingene og bestemte meg raskt for at den sterkeste måtte brukes. Jeg håpet bare at jeg kom i mål før 30 minutter var gått.

Siden hullet er større enn hos andre liknende leker så treffer den godt over klitoris og området rundt uten at jeg behøvde å knote så mye. Vakuumet var sterkt, og det overrasket! Man kan si jeg ble tatt på senga, og mannen min som lå ved siden av gliste lurt av det overraskede ansiktsuttrykket mitt. Slike leker liker jeg personlig å styre selv så denne gangen ble han tilskuer, men det er ikke han imot

Så til saken.
Vibreringene og vakuumet føltes dypt og lett rundt klitoris, perfekt for meg! Og etter kun 3 minutter (!!!) begynte den gode følelsen å spre seg. Jeg må ha blitt så overrasket igjen over den lille saken fordi orgasmen kom så brått at jeg nesten ikke fikk den med meg! Men det var ikke noe problem fordi iherdig jobbet den videre og etter kun et par minutter til eksploderte verden min skikkelig!
Wow! 7 minutter og 3 orgasmer, det er ikke noe alle leketøy kan skryte på seg 😁

Så Satisfyer one night stand kan anbefales på det varmeste, jeg er sikker på at den ikke vil skuffe!


----

Klikk på bildet ovenfor, så finner du herligheten! Den koster kun kr 149, men husk at den har 30 minutters kapasitet, så kjøp like gjerne et par i slengene.

Det finnes mange flere produkter fra Satisfyer, også til menn. Klikk her: SATISFYER

Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:#satisfyer #onenightstand #produkttest #lillefrekke #erotikk #leketøy
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap