Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Utvalget av leketøy til menn blir stadig større, og her presenterer vi noen av guttas absolutte favoritter.

Du kan klikke på bildene, da finner du mer informasjon.

Autoblow - Finnes i flere varianter og størrelser. Utskiftsbare hylser. Sjekk ut den nye A.I., som er markedets råeste blow-job maskin som du ser bilde av her. Når du klikker på bildet får du se alle produkter fra Autoblow.Fleshlight er vedens mest solgte leketøy til menn. Det finnes mange forskjellige varianter, klikk på bildet, så ser du alle disse og mange smarte tilbehørsprodukter:Fleshlight har også en egen serie produkter for menn som liker menn og for kvinner som ønsker dildoer som er avstøpning fra menn. Den finner du her: Fleshjack.


Fra B-Vibe finnes det forskjellige analplugger som er veldig populære, noen også med fjernkontroll. Det nyeste tilskuddet i denne produktfamilien er snug-plug. Klikk på bildet, så finner du mer informasjon om denne samt andre plugger fra B-Vibe.

Bathemate har en serie herlige penispumper som er laget for bruk i dusjen. Disse har vi solgt mange av og fått veldig gode tilbakemeldinger. Klikk på bildet, se flere produkter.

 

Vi har dessuten stimulerende kremer (som gir ekstra pirrende fornemmelser), delay kremer (som gjør at utløsning utsettes) penisringer (for hardere og lenger ereksjon, eller for ren nytelse, gjerne med vibrasjoner) og mye, mye mer. Test dem ut, få variasjon i opplevelsene!


Ta gjerne en kikk også på andre av våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:#erotikk #leketøy #menn #guttasfavoritter #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap