Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Utvalget av erotiske leketøy har etterhvert blitt fantastisk stort, og det finnes mange smarte og finurlige løsninger som gir deg ekstra spennende kriblinger og opplevelser. Vi tør påstå at alle kan finne erotiske leketøy de vil ha stor glede av, uansett hvilke preferanser man har. Visste du for eksempel at det finnes mange vibratorer og plugger som har innebygget varmefunksjon? Tenk deg selv erotiske lektøy som i tillegg til å vibrere også gir en varmende følelse... det bidrar garantert til at hele kosestunden blir en enda mer realistisk opplevelse. Ikke sant?

I nettbutikken finner du også mange andre spesielle leketøy, f.eks. noen som gir små elektriske støt, noen som kan styres via bluetooth, noen som vibrerer i rytme med musikk, osv. osv. I dette blogginnlegget viser vi deg noen eksempel på leketøy med innbygget varme, og ja, dette finnes også til gutta.

Du kan klikke på produktlinkene under bildene og finne mer informasjon om erotiske leketøy med innebygget varme:Tipper du fant noe som så fristende ut?

Ta gjerne en kikk også på flere av våre erotiske leketøy, vi har mye annet moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:


#erotiske #leketøy #sexleketøy #heating #varme #vibrator #buttplugg #erotikk #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap