Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Igjen er lillefrekke.no presentert i en stor sak hos page69.no. Denne gang en «vanlig» manns beretning om hvordan en tur til Amsterdam, et besøk i en sexsjappe, og en harness ga han og fruen et realt kick i sexlivet. Som hans kone uttrykte det; Å fornye oss selv er det viktigste vi har gjort på lenge for forholdet vårt. Les saken om harness her.
Mange av våre harness kan du fint bruke når du f.eks. skal en tur på byen og vil spice opp antrekket. Harness som topper 'ut på byen' antrekket er nemlig en hot trend i motebildet akkurat nå, at de også kan brukes til Frekkere settinger hjemme, er jo bare et pluss som gir deg flere variasjonsmuligheter. Vi kommer tilbake med et eget blogginnlegg med mer informasjon om de forskjellige modellene.

Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#harness #fashion #mote #trendy #trender #sele #frekkmote #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap

 

< /body>