Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Nå har verdens største nettsted i vår bransje kommet med enda flere nyeheter med leketøy, til ham, henne og til par.

Pornhub, som har over 80 millioner brukere (ja du leste riktig, ÅTTI MILLIONER mennesker) hver eneste dag, er nummer én anerkjent og største porno-nettside i verden. Den offisielle Pornhub-samlingen med leketøy er designet for maksimal tilfredsstillelse. Det eksklusive spekteret inkluderer menns, kvinners og pars leker, fullpakket med avansert teknologi og virtuelle virkelighetsopplevelser for de deiligste lekestunder.

De har valgt et ganske så Frekt design, med stilrene sorte produkter som har oransje kontraster. (Du finner ikke et eneste rosa eller lilla leketøy i denne produktserien.)

Kulen du ser nedenfor kan brukes av alle. Den passer nemlig perfekt inn i storkers fra Pornhub, og kan selvfølgelig også brukes av damer. Smart, ikke sant?

Klikk på denne linken, så får du full oversikt over alle produkter fra denne produsenten.


Ta gjerne en kikk også på andre erotiske leketøy vi fører, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#erotikk #erotiske #leketøy #sexleketøy #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap