Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Det er mange som strekker strikken litt når det kommer til seksuell aktivitet, og vi ser at etterspørsel etter bl.a. gag og spreader øker. For noen er dette skremmende utstyr, og helt utenkelig å bruke, for andre er det opphissende og pirrende, både for den som har kontrollen og for den som blir begrenset.

Vi har skrevet flere innlegg om BDSM tidligere, bl.a. et gjesteblogginnlegg fra en dame som forteller hvorfor hun liker å bli dominert, dette innlegget finner du link til litt lenger ned.

Men først, gag og spreader. En gag er en innretning, gjerne en rund kule, som festes rundt hodet med en reim mens man har kulen i munnen. Den som bærer gagen blir altså hindret i å snakke.

En spreader er en metallstang som spennes fast rundt anklene med ankelmansjetter for å holde bena i en posisjon hvor de spriker ut til siden. På de fleste spreadere kan man variere bredde og låse den i ønsket posisjon. Mange spreadere kan også brukes i kombinasjon med håndleddsmansjetter og noen har krok for oppheng.

Du finner produktlinker like under bildene og kan klikke på disse for å lese mer om de forskjellige produktene.PRODUKTLINK:

Sportsheets - Edge Seamless O-Ring Gag


PRODUKTLINK:

S&M - Enchanted Spreader Bar

PRODUKTLINK:

S&M - Spreader Bar with Metal Cuffs
Ble du klar for nye opplevelser? Husk at det er viktig at man snakker sammen på forhånd, slik at begge er enige om å ha lyst til å teste ut nye variasjoner. Det er ikke anbefalt å overraske en partner med utstyr som dette, med mindre dere begge har en forståelse av hvordan dere vil bruke disse.

Du finner flere leketøy i denne sjangeren her: Frekk Lek

Som nevnt, vi har skrevet flere blogginnlegg om kink og fetisher tidligere, her er link til et innlegg vi fikk fra en av våre kunder for en tid tilbake:
Derfor liker jeg å bli dominert


Ta gjerne en kikk også på flere av våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:
#bdsm #spreader #spreaderbar #gag #bevegelsesbegrensning #nospeak #kink #kinky #erotikk #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap