Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi har stort utvalg av forskjellig type leketøy som er laget av herdet glass. Hvis du ikke har testet dette før, så kan det absolutt anbefales. Glass har en glatt og deilig overflate og når du bruker glidemiddel til, så vil du få en spesiell opplevelse. Og ja, som vi skrev, de er laget av herdet glass. Du behøver altså ikke være redd for skader under bruk, de knuser ikke. 

En av fordelene man har når man velger leketøy av glass er at du enkelt kan eksperimentere med forskjellige temperaturer. Dette gjør du ved å la leketøyet ligge en kort stund i vann før du tar det i bruk. Prøv deg frem med ulike temperaturer, fra kaldt til varmt. Det gir deg nemlig forskjellige opplevelser.

En annen fordel er at du kan bruke alle type glidemiddel til leketøy av glass. (Du skal nemlig aldri bruke silikonglid til leketøy som er laget av silikon, dette vil ødelegge leketøyet på sikt.) Men som sagt, til leketøy av glass kan du bruke akkurat det glidemiddelet du har for hånden. Og skal du teste ut den bakerste åpningen, så MÅ du bruke glidemiddel for at opplevelsen skal bli best mulig.

En annen fordel er at de er vakre! Noen av dem er jo det reneste kunstverket.

Her er noen av de mest populære leketøy av glass, du finner produktlink like under bildene. Lenger ned finner du en annen link som gir deg oversikt over alle leketøy av glass.


Vi har mange flere varianter i nettbutikken, her er link til alle leketøy av glass.

Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:
#leketøy #glass #dildo #buttplugg #analplugg #erotikk #sexleketøy #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap