Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi sendte denne på test til en kar for noen uker siden, og her er hans tilbakemelding:


Tenga Geo Aqua må være menns svar på Womenizer! Riktig nok uten batteri og kanskje ikke så kul gadget faktor, men for hvor godt den fungerer.


Tenga Geo Aqua - i medfølgende oppbevaringsboks.

Tenga Geo har tre forskjellige modeller, som da naturlig er bygget opp likt, men de har forskjellig struktur innvendig. Jeg har testet Aqua modellen, så anmeldelsen er for denne konkret, men en del ting vil gjelde for alle tre modellene. For de som ikke har vært borti lignende før. Konseptet er en silikon ball med et hull for penis og med en struktur på innsiden som brukes av menn for å masturbere.

Denne er noe av det deiligste jeg har puttet min penis inn i, av både ekte og falske saker. Første gang jeg brukte den så var det bare wow, for en herlig og intenst følelse jeg fikk bare ved å tre den på. Normalt bruker jeg visuelle hjelpemidler når jeg masturberer, det blir fort overflødig og glemt når Tenga Geo Aqua tas i bruk. Den fungerte så bra og gav en så intens følelse at dette er ikke leketøyet man bruker for langvarig kos, men korte herlig stunder med seg selv.

Det trengs ikke mye bruksanvisning for å bruke denne, da den er enkel og stortsett forklarer seg selv, men den må brukes med glidemiddel.
For en variasjon kan man gjerne vri den fra side til side. Eller man kan bevege underlivet inn i den. Ellers er jo standarden og bevege den opp og ned. Slik den brukes og er føler jeg at det er helt naturlig å få utløsning inne i den. Siden man bruker glidemiddel og får utløsning inne i den er det viktig med rengjøring. Dette gjøres enkelt ved å vrenge ballen og skylle den under rennende vann. Den rengjøres enkelt og raskt.Produsenten anbefaler at ballen lufttørkes i vrengt tilstand på medfølgende base. Jeg syntes det tok lang tid før den ble tørr, og fikk man vann på «innsiden» så er den gjerne ikke tørr når den skal brukes neste gang. Og så har jeg litt betenkeligheter å ha min masturbasjonsleke stående fremme hele tiden.

Prisen på denne synes jeg i utgangspunktet er høy sammenlignet med en del andre lignende leker, men den fungerer da også enormt bra.

For å konkludere Om du ikke vil ha den stående fremme på utstilling, så finn gjerne et skap eller noe å sette den i. Har du aldri brukt et slikt masturbasjonleketøy så anbefaler jeg absolutt å gjøre det, det vil revolusjonere din tid med deg selv. Denne var herlig intens og deilig og gir en deilig orgasme, langt over hva hånden gjør. Med Tenga Geo kan du gjøre deg klar til en kjapp og herlig utløsning. Raskere enn med andre masturbatorer jeg har prøvd.


Testet av mann 45 år

PRODUKTLINK: Tenga Geo

Link til alle Tenga produkter


Du kan også ta en tur innom salget vårt, der har vi oppdatert også med enda flere tilbudsprodukter. Her er link til alle varer som nå er på tilbud: OUTLET


Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER


På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:
#produkttest #produktanmeldelse #tenga #erotiske #produkter #lillefrekke


Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap