Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi sendte denne penispumpen på test til en mann for en tid tilbake. Her er hans tilbakemelding:

Pumpa kom i posten å ble prøvd rett etter åpning. Satte den på, justerte slik at ballan ikke lå i klæm å pumpa opp trykk. Den skaut fart opp i pumpa og fungerte akkurat slik den skulle. Men her er det viktig at man smør litt lotion på før man bruke den, ellers kan det bli en ganske tørr opplevelse når forhuden trekkes tilbake når den pumpes opp.

Satt å lekte litt med den å fant ut mange rare måter å leke med den på. Når du pumper opp trykket kjenner du det at blodet pumpes inn å at følelsen for stiv kuk kommer ganske fort. Selve kåtheten kommer ikke, noe som gjør det til en artig følelse ?? men den ble brukt når jeg var kåt og, brukte den ilamme en venninne og hun fikk pumpe. På den måten kan man la det bli en lek, f.eks me å pumpe opp trykk å la ho avløse trykket. Kåtheten bruser ganske fort og man kan ikke akkurat klage når man får den der "store" 1 gang i mnd størrelsen pga av en spesiell kåthet.

Nå har man muligheten til å få den skikkelig hard, jeg mener SKIKKELIG hard, uten at man trenger å være i no særlig humør. Men det går ikke lange tiden for humøret også kommer ??

Pumpen ble også brukt på henne, dette fungerte meget tilfredstillende. Legger den over klitten og pumper sakte. Plasserer man den riktig kan man gjerne stikke en finger eller to inni ho, på den måten blir det en meget spesiell følelse. Jeg kan selfølgelig ikke gå god for denne følelsen, men hun likte det. Å den ble brukt på henne ganske lenge.

Pumpen ble brukt over flere seanser, både som en lek i pausen på Tv3, til oppvarming i senga. Man kan ikke unnlate å bli kåt når denne tas i bruk. Anbefales, ikke som en penisforstørrer generelt, men som et sexleketøy faktisk.

Det at den faktisk øker volum å lengde på penis er jo selfølgelig ikke et minus,- selv om dette ikke skjer over natten.


Terningkast 6 ??


Testet av mann 35 år.Pumpen som ble testet finner du her: XLsucker Penis Pumpe

Flere pumper finner du her: PenispumperDu kan også ta en tur innom salget vårt, der har vi oppdatert også med enda flere tilbudsprodukter. Her er link til alle varer som nå er på tilbud: OUTLET


Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER


På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#produkttest #produktanmeldelse #erotikk #leketøy #penispumpe #xlsucker #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap