Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Denne har vært på test hos en av våre kvinnelige følgere. Her er hennes tilbakemelding:

Svakom Anya Heating Vibrator er en av de aller beste vibratorer jeg har prøvd. Materialet den er laget av kjennes glatt og behagelig og så har den noen rugler som gjør at den føles ekstra deilig. I tillegg har den varmefunksjon som gjorde opplevelsen enda mer spennende. Den er enkel og skru på og så snart man får oversikt over de forskjellige knappene, så var den veldig lett å bruke. Jeg likte godt størrelsen på den, ikke for tung og den ligger godt i hånden. På max vibrasjon er det litt lyd, men ikke mye, så jeg vil si at den bråker lite.
Man kan velge mellom utrolig mange funksjoner (hele 26 forskjellige), 5 forskjellige vibrasjoner og 5 forskjellige hastigheter. Man kan til og med stille den inn slik at den husker ditt favoritt vibreringsprogram. Det at den blir varmere enn deg selv (38 grader celsius) var selvfølgelig et ekstra kick. (Man velger selv om man vil ha på varmen eller ikke, men jeg likte med varme ekstra godt når jeg brukte den innvendig.)
Jeg har testet den både mot klitoris og innvendig og jeg må si det ikke varte lenge før jeg kom i mål! Denne er absolutt og anbefale til deg som er singel, men tror nok også den kan være en super ting felles som par. Nyt den, det gjør jeg.... Den er heldigvis oppladbar så den er klar til bruk når jeg har lyst.


Testet av dame 49 år.


PRODUKTLINK:
Svakom - Anya Heating VibratorTa gjerne også en kikk på våre tilbud, de finner du her: OUTLET

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:


#produkttest #produktanmeldelse #vibrator #leketøy #svakom #heating #anya #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap