Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Satisfyer (samme funksjoner som Womanizer, men rimeligere i pris) har jo ord på seg for alltid å levere 'varene' så vi sendte spent den nye Curvy 3+ ut på test. Her er tilbakemeldingen fra damen som fikk den tilsendt:

Curvy3+ er en delikat rosa liten sak. Den ser veldig innbydende ut og materialet er behagelig og kjennes eksklusivt ut.

Den har både air pulse teknologi og vanlige vibrasjoner. Første gang jeg prøvde den var det uten appen. Den er veldig enkel å betjene med de tre knappene. Den ene til veksle mellom vibrasjon og air eller begge samtidig og de to andre til å øke og minske kraft og intensitet. Air pulse-innstillingen har 11 trinn fra helt rolig til full rulle. Det er litt færre trinn på vibrering, men der finnes det til gjengjeld et utvalg ulike intervaller å velge mellom.
Den funker som en kule. Dette var første gang jeg prøvde air pulse og må si jeg ble meget positivt overrasket. Jeg kom opptil flere ganger og fordelen er at luften er såpass skånsom mot sensitive steder at man kan bruke den lenger enn en vanlig vibrator. Den funker helt fint på vibrasjoner også, men personlig kommer jeg nok til å bruke den mest på air pulse. Husk glidemiddel!

Den funker kjempefint også mot andre sensitive områder som f.eks. brystvorter, så her kan også mannen få nye opplevelser om han vil.

Neste gang jeg prøvde den lastet jeg ned appen først. Var en veldig enkel og grei prosess. Ingen problemer med å koble den til og alt fungerte fint. Jeg fikk typen til å styre den noe som var ganske moro. Man kan også lage og lagre egne programmer eller koble den til musikk, så den følger rytmen i melodier. Selv liker jeg best å kunne øke når det passer meg, noe som jo kan variere fra gang til gang. Så jeg kommer nok til å bruke den mest uten app. Synes det blir mer styr å skulle holde kontroll på telefonen også når jeg holder på. Men kan tenke meg det er helt konge i f.eks avstandsforhold. Uansett er det fint å ha mulighet til begge deler.

Den er vanntett, noe som gjør rengjøring mye enklere. Den er også oppladbar, noe jeg er veldig fornøyd med. Den har magnetfeste på selve leketøyet og usb i andre enden. Slik at du kan lade den opp med en hvilken som helst mobillader med kabelen som følger med.

Kunne kanskje ha ønsket meg en litt mer utfyllende bruksanvisning, men ellers er jeg kjempefornøyd med produktet.

Vil absolutt anbefale den på det sterkeste.

Testet av dame 40 år.PRODUKTLINK:

Satisfyer - Curvy 3+ Air Pulse Stimulator + Vibration


Ta gjerne også en kikk på våre tilbud, de finner du her: OUTLET

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:


#produkttest #produktanmeldelse #vibrator #leketøy #satisfyer #airpulse #pressluft #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap