Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi var så heldige og skulle få teste ut denne snertne vibratoren som skulle egne seg både for menn og damer.

Jamba kommer i en lekker gaveeske som gir et fristende og lekkert inntrykk av kvalitet og litt «luksus». Selve vibratoren har en behagelig overflate, fint design og fin størrelse syntes i alle fall vi. Vanntett, så lett å rengjøre. Enkel og grei bruksanvisning på mange språk, om enn ingen skandinaviske alternativer.PRODUKTLINK:Kraftig vibrering og 2 motorer gjør at «hele» leketøyet vibrerer, ikke bare deler og allikevel var den stille. Du kan starte/stoppe og styre de 10 forskjellige vibreringsmønstrene både på selve leketøyet og med fjernkontrollen. Her var det absolutt gode alternativer både for «gubben» og «madammen» siden vi gjerne har litt forskjellige preferanser på hva vi liker på dette området. Fjernkontrollen fungerte godt, i alle fall innenfor den radiusen vi har testet den. I følge bruksanvisningen har den en radius på 15 m.

Så var det den funksjonen vi kanskje var mest spent på – varmen. Denne vibratoren skal varme seg opp til ca 39 grader. Dette tar 15 minutter, så stopper den oppvarmingen i 10 minutter før den starter en ny 15 minutters oppvarmings runde. Oppvarmingen må startes på selve leketøyet. Vi sleit litt med å få trykket så varmefunksjonen startet uten at vibreringen stoppet og omvendt – men etter litt fikling fikk vi det til. Vi lot den ligge og varme seg litt opp i forkant for å få maks effekt av denne funksjonen.

Som klitoris/g-punkt stimulator var den helt super, satt veldig godt på plass og «traff godt» både utenpå og inni. Varmen forsterket følelsen når den traff g-punkt, sånn i tillegg til at det er veldig behagelig at leketøyet er temperert når man setter det på plass. Siden det i alle fall for meg satt godt på plass ble det enklere å kunne bruke hendene andre steder samtidig ? Her åpnet det for mange muligheter!

Som analvibrator for ham traff denne vibratoren også veldig godt både inni mot prostata og med den flate ganske myke delen på området bak testiklene. Faktisk ganske imponert over hvor godt den «flate» utenpå delen vibrerte. Varmen var også for ham en forsterkende effekt når det traff prostata. Eneste man skal være obs på er å bruke rikelig av en god glide og gjerne «varme opp litt» og være litt obs på hvordan man setter den inn, da tuppen er veldig bøyd. Samtidig var nettopp denne ganske kraftig bøyde tuppen noe av det som ga en veldig god effekt når man har fått den på plass.

Til anal bruk på meg fungerte den også helt fint, igjen ga varmefunksjonen en ekstra god følelse. Den litt store «flappen» fremover var også på meg med på at den stimulerte godt både utenpå og inni. Eneste ulempen var at denne flappen kom litt i veien hvis man skulle bruke den sammen med partner.

Den bruker 2-3 timer på å lade seg opp (det følger med usb kabel) og brukstiden sier de er 2 timer. Føler vel at den ble noe kortere hvis man bruker varmefunksjonen hele tiden – men det er det verdt! Fjernkontrollen bruker batteri, dette fulgte med.

Alt i alt synes vi det er et veldig godt produkt både for ham og henne til en god pris ut fra hvor mange funksjonaliteter den tilbyr. Mest egnet som enten prostatavibrator for ham eller g-punkts vibrator for henne ut fra vår erfaring. Den får i alle fall fast plass øverst i nattbords skuffen her fremover og kan absolutt anbefales som årets julegave!

Testet av par i 40-årene-

 


PRODUKTLINK:Vil du se flere leketøy til anal bruk, klikk på denne linken og se gjennom de forskjellige kategoriene: ANALLEK

PS! Her finner du alle våre tilbud:  OUTLET
 

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:#produkttest #produktanmeldelse #analvibrator #gpunkt #heating #vibrator #butplugg #lillefrekke

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap