Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Beppy og meg.

Jeg har vært så heldig å få teste ut Beppy – Wet tampons. Ikke la deg skremme av at dem kalles «wet tampons», for disse er så mye mer enn det!

En pakke inneholder 8 enkeltpakka «Wet tampons». Heretter vil jeg referere til dem som «svamp», da det er det de er.

 

PRODUKTLINK:

Beppy - Wet Tampons 8 stk
Gjennom to måneder, har jeg virkelig sørget for å teste ut disse, og la oss bare ha det sagt med en gang; disse kan du både bruke slik som vanlige tamponger (eller menskopp), samtidig ikke.

Først på lista, hvordan er det å sette inn og ta ut denne svampen?

Når man skal bruke den, tar man ut en singelpakke, åpner folien og får fram en lekker rosa svamp. Denne er fuktig, så ikke se for deg en tørr kjøkkensvamp. Den ser kanskje stor ut, men den kan gjøres veldig liten! (Her kan du se for deg en fuktig kjøkkensvamp).

Å sette denne inn er enkelt. Du samler den mellom to fingre, og dytter den inn. Dette krever at du kjenner anatomien din litt, da svampen skal ligge mot livmorhalsen med den bredeste delen. For å ta den ut, hekter du fingeren inn i et kryss som er kuttet i svampen (så sørg for at dette peker nedover når du setter inn svampen). Så er det bare å dra forsiktig ut. Svampen kaster du i søpla.

 

Har du kjønnshår? Ikke noe problem! Du skiller bare kjønnsleppene, og setter svampen inn. Siden svampen er myk, så er det langt mindre vondt å hekte kjønnshår fast i denne, enn i en tampong. Hårene løsner også lettere.

Beppy har jeg også fått testet både ved nattevakt, ved tunge løft og ved nysing. Vi vet alle at nysing og tamponger ikke er en god kombinasjon. Dette opplever man ikke med Beppy. Ved tunge løft bruker man også bekkenmusklaturen, med Beppy påvirkes ikke av det, ettersom den er en myk svamp. På nattevakt kunne jeg bruke Beppy hele natta. Men husk på at den bør byttes minst hver 7.time.

Oppsugingsevnen på Beppy er medium. Den bør ikke brukes om man blør kraftig - i alle fall ikke over tid. For en time eller to mens man har sex, er det topp!

Det er uvant å skulle ta ut en svamp, da den ikke har en snor man drar i. men personlig vil jeg ikke si det er ekkelt. Ja, du vil sansynligvis kunne få noe blod på fingrene, men det skjer jo uansett.

Så til det mest spennende: SEX!
Hvordan er det å bruke Beppy når man har sex?

Enkelt sagt, det funker! Kjæresten min la ikke særlig merke til den. Jeg la definitivt ikke merke til den! Den holdt blodet unna, og vi kunne ha sex som vanlig.

Til sist; Dette er ikke et prevasjonsmiddel. Beppy er ikke laga for å stoppe sperm.

Kan helt klart anbefale Beppy til bruk :)

VeraPS! Her finner du alle våre tilbud:  OUTLET
 

På utkikk etter klær? Husk at du kan bruke FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:#produkttest #produktanmeldelse #tampong #beppy #menssvamp #svamp #menstruasjon #mensen #tampong #erotikk #sex #lillefrekke

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap