Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi var så heldige å bli trukket ut til å teste denne spennende truse-vibratoren. Den er liten, lett og lett å ta med seg, og et stort pluss at det følger med en silkepose til å oppbevare den i, og holder seg da ren for smuss og støv...... og klar til å brukes dersom muligheten byr seg.

Jeg (hun) har litt "panikk" for at vibreringen skal høres av andre, og ble overrasket hvor støysvak denne var. Siden den har den lange tynne "stilken" kan den og flyttes lenger ned og putte den inni deg og treffe g-punktet (Da uten å feste strikken i enden). Da blir den enda mer lydløs. Og en ting som også er bra er at det er en av/på-knapp på den delen som er på magen. Så om du kjenner at du ikke klarer mer, eller kommer i en situasjon der det absolutt ikke kan brukes, kan bæreren av vibratoren slå denne enkelt av selv.Fjernstyringen er liten og lett å enkel å ha i bukselommen og bruke uten at noen ser det.

Vibratoren holder seg godt på plass siden beltet kan strammes og festes slik at den ligger helt på rett plass. Siden den er så flat ligger den godt inntil, og er ikke ubehagelig å ha på seg. Også deilig å bruke ved misjonærstillingen, da den er flat og ikke vondt når partneren ligger oppå. Eg også deiligt å ha den inni sammen med penis slik begge kjenner vibrasjonen.

Ved Strapon-bruk er den meget anvendelig. Denne merkes omtrent ikke under strap-on-en siden den er så flat. Den blir presset mor klitoris på en deilig måte, så da blir der ennå mer nytelse for begge parter ved strap-on-bruk.

Om jeg skal ta frem en ting som kanskje trekker litt ned/noe jeg kunne tenk at det var litt annerledes så er det beltet. Beltet i seg selv er mykt og behagelig, men kunne tenkt meg at borrelåsdelene var lenger. Som en liten og tynn dame var det på håret at jeg fikk festet borrelåsene når jeg måtte stramme så mye inn.... men det gikk. Og det hadde vært fint hvis stroppen ikke gikk inn i rumpesprekken, men være litt mer sånn som et "strap-on-feste" som går ut til sidene og under rumpa. Da dekker den ikke til andre muligheter for nytelse.

Vi synest at dette var et leketøy med mange muligheter for de som vil leke og utforske, og kan trygt anbefale denne.


Hilsen par på snart 50.

PS! Her finner du alle våre tilbud:  OUTLET
 

På utkikk etter klær? Husk at du kan bruke FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:
#produktanmeldelse #produkttest #erotiske #leketøy #erotikk #trusevibrator #fjernstyrt #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap