Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Denne lekre lille saken vil muligens overraske deg med sine kraftige vibrasjoner og hele 11 trinn og mulighet for styring via app. Den er lett og diskré å ta med seg da den er smal, tynn og veier minimalt. Velger man å ta den med på vift har den en god time med moro. Den trenger halvannen time lading for å kunne brukes en times tid.Noe skuffende er det at kulen som skal massere klitoris er for liten for min smak. Jeg liker selv et ganske hardt trykk på klitoris og denne gjør det faktisk litt vanskelig. Magnetlokket som skal holde vibratoren på plass i trusen glapp unna noen ganger og jeg skulle ønske det var noe større. Også noe flatere eller avrundet. Ikke bare kulen men også selve vibratoren.
PRODUKTLINK:

Satisfyer - Sexy Secret Panty VibratorUtseendemessig er den lekker, delikat, har deilig overflate og fin farge.  

Kjæresten gjorde også en test og han synes det var deilig å legge kulen rett under ballene og selve vibratoren pekende opp mot magen.

Appen førte til mye latter og vi hadde det ganske moro men det ble kanskje litt mer moro enn nytelse da applekteøy er helt nytt for oss. Appen var forresten grei å få igang, men veldig uvant for oss.

Personlig er jeg veldig vár på mine omgivelser og syntes nok at Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator lagde litt for mye støy til å brukes offentlig med folk rundt, men på tur i skogen eller lignende, ja så kan man ha det både moro og deilig.

Alt i alt er jeg litt skuffet som beskrevet, men for de som ønsker lettere stimulering av klitoris så er den sikkert flott.

Terningkast 3


Testet av par, 37 og 40 år


PS! Her finner du alle våre tilbud:  OUTLET
 

På utkikk etter klær? Husk at du kan bruke FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:
#produktanmeldelse #produkttest #erotisk #leketøy #erotikk #trusevibrator #satisfyer #fjernstyrt #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap