Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Nå er den her igjen, dagen gutta elsker, 14. mars, og det er jo ikke så rart siden dette er dagen de kan 'kreve' en blow-job. Det er nemlig Steak & BlowJob Day, eller som mange sier på vår kant av jordkloden: Biff og Sugedagen.

Vi feirer med 15% rabatt på alle Fleshlights, Autoblow og lignende produkter. Følg linkene lenger ned, så finner du tilbudene. De gjelder kun fra nå og frem til midnatt søndag 14. mars 2021.

Kom igjen jenter, nå må dere hedre og feire gutta slik de liker best. Dvs. biff først og blowjob etterpå. (Husk ananas til dessert! Og husk hårstrikk!)

Akkurat når og hvorfor denne merkedagen oppsto er det uenigheter om, men den vanligste teorien er at dagen er guttas svar på Valentine. Dette synes vi ikke henger helt på greip. Valentine er en dag for kjærligheten og romantikken, mens Steak & BJ Day jo handler om sex. Dessuten finnes det en motvekt for Steak & BJ Day, nemlig Cake & Cunnilingus (på norsk kalt Kake & Klitoris-dagen) og den dagen feires nøyaktig 1 måned senere, altså 14. april.

Tidligere et år da vi markerte Steak & BJ Day så fikk vi dette innspillet fra en mann:

'Fint at dere har sugetips og tilbud på fleshlight, men man skal ikke glemme det viktigste. Her er hvordan jeg steker en god biff: Sleng biffen i en tørr og veldig varm panne. Etter ett minutt løsner den og da snur jeg den. Etter ett minutt på andre siden tar jeg den ut for en hvil. Imens senker jeg varmen, og bruner litt smør. Når smøret er brunt legger jeg oppi en oppskåret løk. Når den har stekt litt legger jeg biffen tilbake. Ca 3 minutter på hver side. Glem poteter og sånt tull, biff, løk og rødvin er nok for en mann. Oppskriften kan med fordel følges ikledd kun forkle eller maidantrekk.'

Når biffen har forsvunnet fra tallerknene så bør du absolutt ha ananas på lur som dessert. Hvorfor? Jo, det kan du finne ut her: 'Ananas til folket! Les hva den gjør med sæd'

Og de aller beste sugeteknikkene du bør kunne finner du her: De gode sugetipsene!

Det finnes faktisk flere BlowJob låter også, her er en av dem:
Hvis du ikke har partner så har vi mange hjelpemidler på lur som gir deg en herlig BlowJob-følelse. Disse er det altså 15% rabatt på, gjelder kun 14. mars 2020. Klikk på linkene som dukker opp her: Vi anbefaler deg å ta en kikk på AUTOBLOW som er en helt suveren oppfinnelse. Dessuten har vi veldig stort utvalg av Fleshlight, verdens mest solgte leketøy til menn. Det finnes også en rekke andre varianter som vil gi deg en god sugeopplevelser, klikk inn på linken, du finner oralsexmasturbatorene innimellom de andre produktene: Vaginaer m.m.

Du kan lese mer om merkedagen her: steakandblowjobday.com

Det er forresten gjort noen undersøkelser (av menn, vel og merke) hvor de har kommet frem til at det skal være sunt å svelge.... Du kan lese mer om dette her: Gi oftere blowjob - Spis færre lykkepiller.

Ha en super feiring!

Har du sansen for morsomme merkedager som gir oss et påskudd til ekstra Frekking, så kan du ta en kikk her: Merkedager du kan Frekke litt ekstra. Det er godt mulig vi har glemt noen på denne listen så rop ut hvis du vet om en dag som burde være nevnt.

Ta gjerne en kikk også på andre av våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:
#steakandbjday #sugedagen #biffogsug #bjday #blowjobday #blowjobdagen #guttasdag #sugetips #tilbud #erotikk #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap