Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi har et veldig stort utvalg av cuffs og håndjern og mange av disse passer fint også når du skal en tur på byen eller rett og slett til hverdagsbruk. Smale cuffs i vegansk leatherlook eller skinn kan være med på å toppe et hvert antrekk, og er en del av motebildet. Vi har også noen som ser ut som smykker, og kan brukes som armbånd. De mer robuste variantene egner seg vel best til hjemmebruk, eller når du har spesielle, Frekke planer? Uansett, utvalget vårt er veldig stort, så du finner nok egnede cuffs og håndjern til de aller fleste tenkelige stituasjoner.

I dette blogginnlegget viser vi deg noen av de håndjernene som egner seg godt til hverdagsbruk eller når du har lyst til å spice opp et 'ut på byen antrekk' litt ekstra. Under bildene ligger det en produktlink du kan klikke på, da finner du mer informasjon, flere bilder og priser. 

Lenger ned i blogginnlegget, under alle bildene, vil finne en link som leder til full oversikt over alle cuffs, lenker og håndhjern vi har i nettbutikken, altså også til de strengere variantene.

Klikk litt rundt, la deg inspirere!


PRODUKTLINK:

Bijoux Indiscrets - Desir Metallique Cuffs Gold


Disse finnes også i SØLV og i SORT.


PRODUKTLINK:

Crave - Leather Cuffs


PRODUKTLINK:

Bijoux Indiscrets - Maze Simple Hand Piece

Illustrasjon Bijoux Indiscrets - Maze Thin Handcuffs
PRODUKTLINK:

Bijoux Indiscrets - Maze Thin Handcuffs
PRODUKTLINK:

Bijoux Indiscrets Za Za Zu Feather Handcuffs
PRODUKTLINK:

Bijoux Indiscrets Plaisir NacrePRODUKTLINK:

Mansjetter med Kjetting
Vi har selvfølgelig også en rekke forskjellige varianter av cuffs som egner seg for strengere og Frekkere bruk. Du kan klikke på linken for å få oversikt over hele utvalget:
HÅNDJERN, HALSBÅND, SELER


Ta gjerne en kikk også på andre erotiske leketøy vi fører, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#cuffs #håndjern #smykker #mote #trend #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap