Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Det er et par ting som er utrolig viktig når du skal utforske anale gleder.... og det er hygiene og glid. Masse glid. Med disse to punktene ivaretatt så kan du ha nye trygge og spennende opplevelser foran deg. Plugger finnes selvølgelig i mange forskjellige varianter, både hva gjelder utseende og design, og i dette blogginnlegget finner du altså plugger med bling!

Disse populære pluggene fra Digolo er et godt valg. De er dekorert med Swarovski-stener og er helt perfekte for deg som verdsetter litt ekstra bling under sexakten. De er laget av alluminium og er enkle å holde rene og er selvfølgelig allergivennlige. De leveres i mange størrelser og design og noen av dem har vibrasjoner.

Klikk på produktlinkene under bildene så finner du mer informasjon og kan se alle de stilige pluggene i denne serien. Og husk rikelig med glid!PRODUKTLINK

Diogol Bling Plugger

 

PRODUKTLINK

Diogol Bling PluggerPRODUKTLINK

Diogol Bling Plugger

PRODUKTLINK

Diogol Bling Plugger

 Som nevnt, hygiene er viktig. Ta en kikk på utvalget av dusjinnretninger utviklet nettopp for at du skal få en fin opplevelse og så må du ikke glemme godt med glid som er beregnet å bruke i baken.

 

Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:
#erotikk #sex #analplugger #buttplug #lillefrekke #voksenlek
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap