Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi har mange leketøy som fjernstyres via internett, så du kan altså ha det moro med noen som befinner seg helt andre steder enn deg selv, så lenge dere begge har tilgang til internett. App er tingen. Dvs erotiske leketøy som styres med app. Ganske smart, ikke sant?  Erotisk lek i avstandsforhold har plutselig fått en helt ny dimensjon. Det blir nemlig mye mer spennende når man kan påvirke lyst og følelser på denne måten. 

Vi har mange produkter i denne kategorien, flest med vibrasjoner til damene, men også noen godsaker til gutta. Her ser du noen av de mest populære produktene. Rett under bildene finner du produktlinker, klikk på disse så kan du lese mer informasjon om de forskjellige variantene.

Helt nederst finner du også en link til enda flere Frekkesaker i denne kategorien.Vil du se mange flere App og VR leketøy, da klikker du HER.


Ta gjerne en kikk også på andre av våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:


#erotikk #leketøy #fjernstyrt #app #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap