Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Øyvind skjønte i tidlig ungdom at han ikke hadde samme preferanser som andre gutter. Kameratene stimlet rundt pornobladene og så på pupper og rumper, Øyvind tente på damesko.

Alle mennesker har sine egne individuelle tenningsmønstre. Men de som har en seksuell fetisj tenner på noe som mange andre ikke forbinder med noe seksuelt. For noen er fetisjen et erotisk krydder i sexlivet, mens for andre er fetisjen helt nødvendig for å oppnå seksuell opphisselse og tilfredsstillelse. Page69.no har skrevet en sak om menn som tenner på damesko, og lillefrekke.no har lånt ut sko til redaksjonen fra vårt store utvalg damesko i store størrelser. Her kan du lese saken.

Akkurat nå har vi hele 193 forskjellige skomodeller som leveres i minimum str. 43, og noen finnes helt opp til str. 47. Vi leverer mange forskjellige modeller, fra flate Ballerinasko til kjempehøye platåsko. Du kan klikke på linken for å få oversikt over hele utvalget: Sko i store størrelser.

Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:
#highheels #damesko #mennihøyehæler #fetish #fetisj #kink #lillefrekke #page69

 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap