Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Sexleketøy med trykk og mikrobølger har virkelig tatt verden med storm siden Womanizer ble lansert i 2014. Til tross for at Womanizer tok patent på teknologien tok det ikke lang tid før utfordreren Satisfyer kom på banen i 2016. Siden den gang har begge produsenter dominert markedet, og det viser at kvinner verden over lengtet etter et leketøy som gir klitoris den oppmerksomheten den fortjener. Det er ingen hemmelighet at de fleste kvinner sliter med å oppnå orgasme uten tilstrekkelig stimuli av klitoris, og for mange er nemlig en trykkvibrator et must-have av denne årsaken. Selv har jeg vært trofast bruker av Womanizer i en årrekke, og trykkvibratorer er min daglige go-to både ved egen lek og sammen med partner. Da jeg fikk spørsmål om å teste ut Love Breeze fra Satisfyer ble jeg overlykkelig! Endelig skulle jeg få teste den store utfordreren til det mest populære sexleketøyet på markedet!Satistfyer Love Breeze er svært liten i størrelsen, og og ligger overraskende godt i hånden. Den har et elegant design i hvitt og gull, og er svært lett å rengjøre. Denne snertne lille saken kommer med elleville 11 ulike nivåer, et moderat lydnivå, hele 15 års garanti og det beste: den er trygg å ta med i dusj og badekar!

Batteritiden på Satisfyer Love Breeze er virkelig imponerende. Jeg har nå testet denne ved et titalls anledninger, og har fortsatt ikke trengt å hente fram ladekabelen.
Jeg er virkelig overrasket over kraften i denne vibratoren. Med sin størrelse på snaue 10 cm så er den hva jeg vil kalle fun size. Den passer nemlig helt perfekt i jakkelommen, vesken, eller hva enn du har med deg, slik at fantasien blir din eneste begrensning for hvor du kan leke deg. Størrelsen gjør det også mye lettere å kombinere leketøyet sammen med partner, da den er såpass liten at den ikke vil være et hinder for vaginal stimuli når den er i bruk.

Satisfyer leverer kvalitetsleketøy uten at du trenger å sprenge månedsbudsjettet ditt. Prisene til Satisfyer ligger nemlig svært lavere enn hva Womaizer gjør, som gjør at flere også kan få teste den pirrende og deilige følelsen som trykkvibratorer faktisk gir. Jeg kan virkelig ikke anbefale denne varmere, og jeg er bokstavelig tatt på senga av hvor mye glede en såpass rimelig vibrator kan gi. Satisfyer sitt motto er "Can you come with us", og med akkurat Love Breeze kan jeg nesten garantere at "Ja, det kan du".

Testet av NoddyPRODUKTLINK:

Satisfyer - Love Breeze Air Pulse Stimulator


PS! Her finner du alle våre tilbud:  OUTLET
 

På utkikk etter klær? Husk at du kan bruke FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:
#produkttest #satisfyer #love #breeze #womanizer #erotikk #erotisk #leketøy #anmeldelse #test #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap