Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Konkurranser

Vinn et par lårhøye støvletter!

Nå er det på tide med en liten konkurranse igjen, og denne gangen har vi valgt å gi en av våre følgere et par lårhøye støvletter. 

I nettbutikken har vi akkurat nå over 70 forskjellige lårhøye støvletter. Du finner modeller med platå, noen flate, noen med stilett, modeller med lave hæler og andre med sinnsykt høye hæler. Materialene og stil er alt fra elegante til ganske så rocka og vi har også flere modeller med høy kink-faktor (sånne som egner seg best til å bare bruke til sengs.)

Vi har valgt ut 3 av de mest populære modellene som inngår i denne konkurransen, dvs., flere av dem finnes i forskjellige fargevalg, så valgmulighetene dine er store.

Modell 1, Seduce:

Seduce har ca. 12,5 cm høye hæler og såle uten oppbygging. Den leveres i størrelser fra 36 til 44 og finnes også i mange forskjellige sko og støvletter, med flere fargevalg. Hvis du vil se alle Seduce vi leverer så kan du klikke her: SEDUCE. Seduce Thigh High med snøring i siden, finnes i sort matt og sort lakk.

Les mer: Vinn et par lårhøye støvletter!

JIPPI - Det er ORGASMEDAGEN - Vinn en boks full av leketøy!

8. august er satt av som verdens internasjonale orgasmedag og det håper vi selvfølgelig at alle får anledning til å feire.

Har du partner i nærheten så kan dere feire sammen, er du singel så kan du feire alene.... men for all del, ikke gå glipp av denne markeringen! Det er nemlig himla sundt for både psyken og helsa å få orgasmer og vi håper du kommer mange ganger.

Siden vi elsker å Frekke opp landet har vi i år en konkurranse gående på orgasmedagen.

Reglene er veldig enkle, hvis du legger igjen en kommentar under delingen av dette innlegget på Facebooksiden vår (pass for all del på at du er inne på LilleFrekke Facebookside, innlegget deles flere steder) så er du med i trekningen av en av disse boksene full av spennende og pirrende leketøy - og ja, det er selvfølgelig kvalitetsprodukter du får levert! 

Det finnes en boks for par, en for menn og en for kvinner. Innholdet er selvfølgelig Frekt og spennende og det eneste vi må vite er hvilken av boksene du helst vil vinne.

Du finner innlegget øverst her: LilleFrekke Facebookside

Vi trekker 1 heldig vinner og dette skjer på formiddagen 9. august. Navn på vinner vil annonseres på FB siden vår.

Vil du vite mer om Surpriseboksene og hva de garantert inneholder? Klikk på bildet nedenfor, da finner du alle tre.
Vinn en av disse nye morgenkåpene!

Selv om det er sommer og store deler av landet går i 'hvilemodus', så jobbes det hardt her i Frekkehuset nå om dagen. Det dukker nemlig stadig opp nye lekre antrekk og andre spreke nyheter som publiseres i nettbutikken, og nå fikk vi lyst til å glede våre følgere og fans med en sommerkonkurranse hvor du kan vinne en av våre nyheter. Flott, ikke sant?

Denne gangen er premien en av disse lekre nye morgenkåpene, og de leveres selvfølgelig med både belte og matchende truse.Les mer: Vinn en av disse nye morgenkåpene!

Vinner av søndagsquiz

Takk til alle som deltok! Vi skjønner godt at det gikk litt i surr, det var jo hele 46 Frekketing gjemt innimellom alle bokstavene... og når man tenker på Frekketing, så kan man jo ofte bli litt het i toppen, eller no'

Her er fasiten:


Les mer: Vinner av søndagsquiz

Søndags Quiz - Finner du alle ordene?

I dette kaoset av bokstaver skjuler det seg nesten 50 ting vi selger i nettbutikken. Noen ord er skrevet på norsk, noen  på engelsk. Hvor mange klarer du finne?

Vi trekker en vilkårlig vinner av en hyggelig liten overraskelse blant alle deltagere. For å være med i trekningen må du skrive: xx (altså antall ting du fant) og ordet Frekketing, f.eks. 50 Frekketing, under delingen av dette innlegget på vår Facebookside. (Pass på at du ikke kommenterer under en deling noen har gjort på Facebook, vi må samle alle deltagere ett sted, ellers mister vi oversikten, så det er kun kommentarer under vår deling på Facebooksiden som er med i trekningen av premien.)

Navn på vinner kunngjøres på Facebook i kveld.
Les mer: Søndags Quiz - Finner du alle ordene?

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap